• New
LOUMILEO Ковчег за бижута за Жени, 5-слойная Кожена Кутия-Органайзер за бижута с чекмеджета, Черен Ковчег, Голям Бижутериен Калъф за Колиета/Пръстени/Обеци/Органайзер з?

LOUMILEO Ковчег за бижута за Жени, 5-слойная Кожена Кутия-Органайзер за бижута с чекмеджета, Черен Ковчег, Голям Бижутериен

BGN 40.53

Трети слой. 【Идеалният подарък за жени】 С опростен дизайн очите им бъде радостно, след като те ще видят това!.Някои от разделителните дъски може да се движи и демонтаж, както и гъвкав дизайн ви позволява да регулирате си в съответствие с вашите лични нужди. 【Капак с огледало】 горния шкаф за съхранение е оборудвано с огледало, за да си облечен по-удобно; това изглежда много дизайнерски, модерен и высококлассно, подходящия размер е подходящ за тоалетна масичка, баня и професионална дамска стая. 【Голям капацитет】Размерът на тази черна кутии за бижута е 27*16,5*28 см (10.Вътрешната облицовка е изработена от мека кадифена тъкан, която предпазва вашите бижута от драскотини и повреди.Часовници, колиета, обици, брошки, аксесоари за коса, слънчеви очила, дори червило, захар за лице и т. 【Голям капацитет】Размерът на тази черна кутии за бижута е 27*16,5*28 см (10.Здрава конструкция и висококачествените материали правят кожена кутия-органайзер за бижута е много силна.Вътрешната облицовка е изработена от мека кадифена тъкан, която предпазва вашите бижута от драскотини и повреди.Две големи отделения за съхранение на вашите гривни. 【Гъвкава преграда】 Голяма ковчег за декорации включва отделения за обеци, пръстени, гривни и часовници, а също и големи чекмеджета за съхранение на очила. 【Високо качество】 Органайзер за съхранение на бижута е изработен от здрава изкуствена кожа отвън, грязеотталкивающий, водоустойчива и лесно моющийся.Часовници, колиета, обици, брошки, аксесоари за коса, слънчеви очила, дори червило, захар за лице и т.Два странични отделения за съхранение на огърлици са общо 16 куки и 4 джоба, за да си огърлици не се бърка; за капак е приложен лента, предотвращающая ги пуснете.Кожена ковчег за бижута LOUMILEO ви предлага множество шикозни класически шкатулок за бижута, за всички ваши бижута са надеждно защитени и за тях се грижат.Някои от разделителните дъски може да се движи и демонтаж, както и гъвкав дизайн ви позволява да регулирате си в съответствие с вашите лични нужди.

Спецификация

Те също купуват с този продукт