• New
Led лампа VALUCKY G4 12v, led лампи капацитет от 1,95 W, топло бяла светлина 3000 До, led мъниста с висока яркост, еквивалентен на халогенна лампа с мощност 20 W, ъгъл на лъча 360 °, без т?

Led лампа VALUCKY G4 12v, led лампи капацитет от 1,95 W, топло бяла светлина 3000 До, led мъниста с висока яркост, еквивалентен

BGN 0.33

1. Електрически крушки са претърпели значителни промени през последните 20 години.Само преди десет години повечето хора все още се ползват енергоспестяващи лампи с нажежаема жичка.В наши дни предимства на преминаването към led крушки са очевидни.Само малко се е увеличил първоначалната цена, можете да получите значително намаляване на разходите за енергия с помощта на led лампи, и ще трябва да смените крушка е много по-рядко. 2.Плюсове : . 1. Компактен размер, без радиация и без шум.Устойчивост на натиск, устойчивост на топлина и устойчивост на удар.Спестяване на енергия на 90% - Срок на експлоатация е над 35 000 часа, което дава възможност за спестяване на енергия и разходи за поддръжка при честа смяна на лампата. Светодиодна крушка G4 капацитет от 1,95 W намалява консумацията на енергия до 90%.Стандартно двухконтактное основа g4, лесно заменят традиционните халогенни лампи JC.Ниска консумация на енергия - еквивалент на халогенна лампа с мощност 20 Вата.Нашите led крушки спестяват до 90% от сметките за електроенергия в сравнение с традиционните халогенни лампи.Разполага с 48 топки led лампа с висока яркост на електрическата крушка G4, led лампа AC/DC 12 V 1,95 W G4 осигурява по-ярка и качествено осветление.Област на приложение - Led лампи G4, за озеленяване, осветление, за двора, градината, тревата тела, хокей светлини, осветление под шкаф, насрещни светлини, столбовых светлини, вградени осветителни тела и т.н., Приятелско обслужване на клиенти-Ако led лампа VALUCKY G4 е повреден по време на доставката или след инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, ние ще се радваме да ви помогнем.Ние ще се разберем с това за вас в рамките на 24 часа. . Задължително проверете стойността на напрежение и мощност на led лампа, която трябва да придобие, преди закупуване!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт