• New
Зелена Кошница за дрехи HKEC, Кошница За Детска Мръсни Дрехи, Кошница за Детска стая в Джунглата, Кошница за Детски играчки, Подаръци, Интериор на стаята (Зелени листа)

Зелена Кошница за дрехи HKEC, Кошница За Детска Мръсни Дрехи, Кошница за Детска стая в Джунглата, Кошница за Детски играчки,

BGN 4.79

【СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ】 Коша за пране може бързо да се натрупват апартамент за съхранение когато не се използва, така че вие получавате максимална възвръщаемост от всяко място. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КОШНИЦА за ДРЕХИ】 Зелена количка за бельо осигурява атрактивно и лесно решение за много нужди за съхранение, като например детска стая, за съхранение на дрехи, домашен текстил, детски играчки, детски стоки и стоки за домашни любимци. 【МАТЕРИАЛ】 Полиестер + водонепроницаемое полиэтиленовое покритие.ВОДОНЕПРОНИЦАЕМОЕ полиэтиленовое ПОКРИТИЕ - нашата количка за бельо предлага отлични водоустойчиви характеристики за съхранение на мокри дрехи.ЗДРАВИ ДРЪЖКИ. 【Размер на диаметъра И на височината на】 15,7 D × 19,7 H инча (40 х 50 см), капацитетът за повече от 30 облекла. 【Забележка】кош за бельо се предлага с компрессионной опаковка, която може да помяться при превоз на дълги разстояния.След известно време, косата ще се възстанови, както и да ги изгладим с локално парно гладене и сешоар.

Спецификация

Те също купуват с този продукт