• New
Вакуумна колба WHLH-WELL-BEING от неръждаема стомана кана с голям капацитет, за домашна кухня на открито, преносим, включително слама предпазител. (синьо)

Вакуумна колба WHLH-WELL-BEING от неръждаема стомана кана с голям капацитет, за домашна кухня на открито, преносим, включително

BGN 7.95

(неръждаема стомана 304) на Вътрешния резервоар от неръждаема стомана марка 304, контактирующей с хранителни продукти и питейна вода е полезна за здравето. (Запазва топлината и може да) е Продължителен вакуум хонорар на температурата, топло цял ден.Супер голям капацитет : 1000 мл. (С каишка на) Мека найлонова каишка с регулируема дължина, преносим термос, тези бутилки за вода са оборудвани с подвижни каишка, която ви спестява много усилия, когато сте извън дома си, и освобождава ръцете си. (Защита от изтичане на вода), По плана на дизайнер всяка връзка е внимателно се измерва, така че връзката е заключена, и когато се използва правилно, то може да бъде защитен от изтичане на водата на 360 °. (2 режима на пиене) В тази бутилка за вода има два начина да се пие вода - соломинка и улей за пиене.Сгъваем устата-соломинка, за по-лесно и бързо смучене, а улей за пиене позволява да се пие спро.

Спецификация

Те също купуват с този продукт