• New
SJYDQ 12 бр./лот, 3D Стикери за Стена, кухи Стикери за Стена за Детски Стаи, Начало Декор на стени, Стикери за Хладилник, Украса (Цвят: бял, Размер: един размер)

SJYDQ 12 бр./лот, 3D Стикери за Стена, кухи Стикери за Стена за Детски Стаи, Начало Декор на стени, Стикери за Хладилник,

BGN 1.33

Етикети може да се прилага за всички гладки повърхности като стени, врати, шкафове, пластмаса, метал, теракот, хладилници, лаптопи, автомобили и т.н. Пеперуда е залепен за повечето гладки, здрави стени.Моля, нанесете на пеперуди в чиста стената и прижимайте всяка в рамките на една минута.Това е идеален подарък за всеки специален повод, като празник, сватба, рожден ден, годишнина, годеж, новородено, абитуриентски, пенсиониране или просто символ на любовта.Уникална форма на красива и демонстрира своя уникален вкус, като стена красива и неповторима.Етикети може да се прилага за всички гладки повърхности като стени, врати, шкафове, пластмаса, метал, теракот, хладилници, лаптопи, автомобили и т.н. Пеперуда е залепен за повечето гладки, здрави стени.Моля, нанесете на пеперуди в чиста стената и прижимайте всяка в рамките на една минута.Това е идеален подарък за всеки специален повод, като празник, сватба, рожден ден, годишнина, годеж, новородено, абитуриентски, пенсиониране или просто символ на любовта.Уникална форма на красива и демонстрира своя уникален вкус, като стена красива и неповторима.Пакетът включва : 12 бр./компл. 3 D стикери за стена с пеперуди Забележка : 1. Тъй като измерването на размера се извършва ръчно, може да бъде отклонение от 0,1-0,3 виж Моля, приемете 2. Поради разлики в осветлението или на дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че снимката на 100% съответства на реалния цвят.Надявам се, можете да разберете.Благодарим ви.3. Поради продължителното време за доставка на стоки могат да бъдат повредени по време на транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, благодаря ви за вашето разбиране.

Спецификация

Те също купуват с този продукт