• New
Калъф за телефон ZYZX Samsung Galaxy A42 5G, Стилен, Усъвършенстван кожен калъф-книжка с релефни под формата на Мандала, отделения за карти и влакчета, магнитна закопчалка, уст?

Калъф за телефон ZYZX Samsung Galaxy A42 5G, Стилен, Усъвършенстван кожен калъф-книжка с релефни под формата на Мандала,

BGN 3.73

Съвместима модел : Специално внимание!приложимо само за Samsung Galaxy A42 5 G.Моля, потвърдете вашия модел телефон.Изработен от висококачествена изкуствена кожа : Изработен е от висококачествен материал, амортизирующий мек силиконов броня от TPU и задната част от TPU с надеждна пряка шевове за защита от удари, солидна защита и магнитна закопчалка за допълнителна сигурност, и ви се хареса, както той се усеща в ръката или джоба си, и той ще запази своя външен вид след продължително носене.Функция чантата си за пари : Чанта-портфейл е оборудван с отделения за карти, отделение за пари и поставка за краката, която може лесно да се съхранява вашите карти и пари.Калъф също е удобно да си чанта поради своята преносимост.Стилен дизайн с магнитна закопчалка няма да позволи на вашите неща да падне.СЛОТОВЕ за карти с памет И поставка за ГЛЕДАНЕ - Вградена многоугловая поставка за гледане без помощта на ръцете позволява на вашето устройство сами да го инсталирате в пейзажна ориентация - отлично подходящ за видео разговори или гледане на мултимедия за четене, гледане на филми, игри и сърфиране на уеб страници.Сгъваема поставка за краката осигурява удобен преглед, без помощта на ръцете.Качествено сервизно обслужване : ние се стремим да осигурим на удовлетвореността на клиентите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Поставка за крака.Подходящ за : Samsung Galaxy A42 5 G Красив цветен дизайн Datura Характеристики : 1. Функция за стойка удобна за четене, гледане на филми, игри и сърфиране на уеб страници. 2. Благодарение на слоту за карти и слоту за пари в брой не ви е нужно да носите със себе си, друг в чантата си. 3. С каишка на китката можете да го държите в ръката или китката, когато са заети переноской нещо.Пратката включва : 1 х калъф за вашия телефон (телефона е в пълен комплект не е включена).

Спецификация

Те също купуват с този продукт