• New
Калъф за носене PS5, Пътна Чанта PS5, Защитна Чанта за Playstation 5, Твърд Калъф за носене PS5, Чанта за аксесоари (черно-бяло)

Калъф за носене PS5, Пътна Чанта PS5, Защитна Чанта за Playstation 5, Твърд Калъф за носене PS5, Чанта за аксесоари (черно-бяло)

BGN 2.67

1. Специално проектиран за PS5, който може да осигури допълнителна защита на любимите си игрови конзоли, приспособления, контролери, слот за дискове, кабели и други аксесоари. 2. Удобни вътрешни джобове за игри.В него се съхранява вашата система PS5, игри, контролери и аксесоари.С регулируема пагон и удобна дръжка за носене, а дръжката обтянута кожата и се усеща по-комфортно. 3. Във вътрешния джоб се намират контролери PS5, камера, захранващ кабел ac адаптер, кабели HDMI и USB.Джоб по-голям капацитет, съвместима с всички PS5. Вземете със себе си на конзолата си PS5, игри и аксесоари.Дръжте ги организира и защитени с помощта на системата своята практика за Play Station5. 4. С пагон, удобен за ежедневно пътуване, можете да носите своята любима игрова конзола със себе си и да се насладите на това удоволствие, което тя носи. 5. Съдържание на опаковката : 1 калъф за PS5.Не съдържа никакво оборудване, Ако вие не сте доволни от кутия за съхранение, моля, веднага се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.След това отново дайте нова кутия за съхранение или върнете парите в пълен размер.Моля, бъдете сигурни в покупката!.Име на отдел : унисекс-за възрастни.Съдържание на пакета : 1 х чанта за съхранение на хост PS5 (Не съдържа никакво оборудване) Силна защита.Многофункционално съоръжение.Популярната чанта за съхранение Home Of PS5 подходящ за ултра-тънки торбички за съхранение на PS5.Тя също може да бъде скошена на едното рамо.Тази пътна чанта за PS5 повече обикновени чанти, при общ размер на повече от нашата кутия предпазва игралното оборудване във всички посоки, външен материал нескользящий, устойчиви на екструдиране и водоустойчив вътрешен материал удароустойчив и устойчив на корозия.Ефективно защитава устройство за игри от повреди по време на транспортирането.те са по-скоро красив външен вид.Чанта за съхранение на PS5 Домакин Съхранение Bag е и за тях е много добър избор за подарък.

Спецификация

Те също купуват с този продукт