• New
Перуки 30 Инча Дълбока Вълна от предния край на Перука Прозрачна Дантела 13x4 Къдрава Човешки косъм Перуки за черни жени 150% Плътност на Вълната на Вода Синтетичен зак?

Перуки 30 Инча Дълбока Вълна от предния край на Перука Прозрачна Дантела 13x4 Къдрава Човешки косъм Перуки за черни жени

BGN 49.55

❤【Перуки с дълбоки вълни на дантели 】 : перуки, с дълбоки вълни на дантели не хвърли, средната шапчица 22,5 инча с регулируема каишка и 4 расческами, може да се регулира лесно и трайна, носят удобно. ❤【Следпродажбено обслужване】 : Ако не ви харесва си перуки, моля, пишете ни, преди да оставят коментари.ние предлагаме на всеки клиент, 30-дневна гаранция за връщане, но продължаваме стока в първоначалното им състояние, включително не режат дантела и немити коси.Име на продукта : Перука с дълбока вълна на дантели, къдрава перуки, изработени от човешка коса, Материал перука : Необработени човешки коси, Размер шапчица : Средният Размер на дантела : 13x4, Закрит раздяла : свободен Линията на косата : Предварително выщипанные възли : два Пъти избелени възли Цвят на косата : естествен черен цвят, на 1, дантела Цвят : средно кафяв Тегло на окото : 100-250 грама В зависимост от дължината на живот на косата : не спутывается, не добри.когато, не изискват поддръжка, дълготрайност 12-24 месеца при подходящи грижи. Забележка 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включват стоки, различни от тези, които са показани на снимки стоки.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ. Това е най-добрият избор за ежедневието, дрехи, работа, срещи, cosplay, партита, видео.

Спецификация

Те също купуват с този продукт