• New
RoyoLam Летящ Белоглав Орел, Стикер на стената, Детска, Граблива птица, Стикер на стената с животни, Свалящ се, Отклеивающаяся, Водоустойчив, монтиран на стената Артист?

RoyoLam Летящ Белоглав Орел, Стикер на стената, Детска, Граблива птица, Стикер на стената с животни, Свалящ се, Отклеивающаяся,

BGN 39.57

"ФОКУС" : Моля, проверете размера на етикети, преди да купите.Някои от по-големите стенни стикери Royo Lam изискват съвместна работа на двама души (използвайте гумен или нещо друго за помощ).Бъдете внимателни, за да не слиплись, и се уверете, че повърхността, която ще се записвам, гладка, чиста, суха и без прах.Ако не сте доволни от продукт, след използването му, или имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на задоволително решение. "ВИЕ ще ПОЛУЧИТЕ" : Този стикер за стена с ръчно рисувани идва с 1 лист с размери 23,6 x 11.8 инча (60 x 30 см).А размер на готовия цифра е около 21,5 "x 26" (54,5 см х 66 см).Пожелайте това орлу да се събуди да стена и да въведе забавление в живота си. "МАТЕРИАЛ" : Стикери за стена с животински Royo Lam nursery, изработени от висококачествено PVC.Нашите стикери за отклеивания и залепване на стената е водоустойчив, са заснети и са лесни за използване.Този стикер на стената в детската стая е най-подходящ за бели или светли стени. "ДИЗАЙН" : Нашите продукти са разработени от екипа на Royo Lam, състояща се от художници от САЩ и CN. Ние вярваме, че това е добър избор за хора, които обичат животни, тези реалистични животни, които не се нуждаят от грижи, защото те не трябва да се хранят. "ПРИЛАГАНЕТО" : Подходящи за декорация на врати, шкаф, детска градина, в класната стая, спалня, игри стая, хол, баня, детска стая, офис, магазин и т.н. От друга страна, те могат да помогнат на децата да се запознаят с най-различни животни.Етикети Royo Lam на стената - това е не само интересен начин за украса на вашата стая, но и отличен образователен инструмент.Те също ще станат отлични подаръци за вашето дете, внуци, студенти, съсед или приятел.

Спецификация

Те също купуват с този продукт