• New
Щипки За Коса LEORTE Кристал Кристал - Реколта Аксесоари За Коса с Кристали, Дамски Декоративни Щипки за Коса за Приятелката си, Дъщеря си, майката (5)

Щипки За Коса LEORTE Кристал Кристал - Реколта Аксесоари За Коса с Кристали, Дамски Декоративни Щипки за Коса за Приятелката

BGN 34.19

Детайли : -Материал, изделия от : метал-Пол : Жена дама-Момиче -Повод : вечерни, дневни, cosplay -на Помещение включва : 1 бр. 【Елегантен дизайн】 : Елегантни кристални аксесоари за коса, модерен стил, повърхността е украсена с геометрични техники на рязане, а след това изкуствено инкрустирована. 【Идеален подарък】 : Щипки за коса-държачи за cauda equina може да задълбочи приятелството с вас и приятели. 【Широко ПРИЛОЖИМА】 : Украсени със скъпоценни камъни фиби за коса може да се прилага върху различни прически, като права коса, тънка коса или къдрава коса, и се използват за различните случаи.Те се предлагат в синьо и лилаво цветя в най-различни стилове, които можете да избирате в зависимост от вашите различни нужди. 【Здрав материал】 : Доброто щипки за коса, изработени от красиви кристали, трайна и издръжлива. 【Изискан стил】 : Кристални игли за коса, украсени с искрящи кристали, под формата на цветя във формата на кристали.Те са трайни и не е толкова лесно ръжда.Нежна и очарователна форма на цвете придава блясък на вашата прическа. 【Изискан стил】 : Кристални игли за коса, украсени с искрящи кристали, под формата на цветя във формата на кристали. 【Идеален подарък】 : Щипки за коса-държачи за cauda equina може да задълбочи приятелството с вас и приятели.Аксесоари за коса, за жени, също са добри и аксесоари, за да търсят по-очарователно.Дамски фиби за коса с цветове ще ви направят най-ярка в тълпата на вашата сватба, последния вечер, парти или за ежедневието.Реколта щипки за коса - идеалният подарък за вашите приятели, любовница, приятелка, майка на Коледа, рожден Ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката.Дамски фиби за коса с цветове ще ви направят най-ярка в тълпата на вашата сватба, последния вечер, парти или за ежедневието.Реколта щипки за коса - идеалният подарък за вашите приятели, любовница, приятелка, майка на Коледа, рожден Ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката.Аксесоари за коса, за жени, също са добри и аксесоари, за да търсят по-очарователно.

Спецификация

Те също купуват с този продукт