• New
UXZDX CUJUX Бяла Сгъваема Поставка За Обеци, Поставка За Съхранение на Бижута за Колиета, Чекмедже за Съхранение (Размер: Голям)

UXZDX CUJUX Бяла Сгъваема Поставка За Обеци, Поставка За Съхранение на Бижута за Колиета, Чекмедже за Съхранение (Размер:

BGN 55.54

Дизайн : с две врати, хечбек с титуляр за обеци, лесен за използване.Размери : обща дължина с две врати разширяване е 21,5 см, височина - 28,5 см; обща дължина трехдверного разширяване е 32,5 см, височина - 28,5 виж Цвят : чисто бял дизайн, лесен и модерен.Сгъваем дизайн : когато той не се използва, може да се сгъва за пестене на място. материал : пластмаса. Дизайн : с две врати, хечбек с титуляр за обеци, лесен за използване.Размери : обща дължина с две врати разширяване е 21,5 см, височина - 28,5 см; обща дължина трехдверного разширяване е 32,5 см, височина - 28,5 виж Цвят : чисто бял дизайн, лесен и модерен.Сгъваем дизайн : когато той не се използва, може да се сгъва за пестене на място. материал : пластмаса. Дизайн : с две врати, хечбек с титуляр за обеци, лесен за използване.Размери : обща дължина с две врати разширяване е 21,5 см, височина - 28,5 см; обща дължина трехдверного разширяване е 32,5 см, височина - 28,5 виж Цвят : чисто бял дизайн, лесен и модерен.Сгъваема конструкция : когато тя не се използва, тя може да се сгъва за пестене на място. материал : пластмаса.Приложимо място : работен плот Опаковка съдържа : 1 поставка за демонстрация на бижута изделийпримечания : 1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.(Продава само основен продукт, а не други стоки. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Спецификация

Те също купуват с този продукт