• New
Нашийник за домашни кучета ARING, Сладък Есенен Нашийник за кучета с Лък, Регулируеми Нашийници за кучета с Оранжева мрежа-Пеперуда на Хелоуин, Подарък с Метална Ката?

Нашийник за домашни кучета ARING, Сладък Есенен Нашийник за кучета с Лък, Регулируеми Нашийници за кучета с Оранжева

BGN 9.06

ARING ПЕТ предлага гама от стоки за домашни любимци, които не само изглеждат, но и трайни и по-полезни. ❤И лесно се побира и се отстранява.Независимо дали избора на материали, изработка или проект.За да се запознаете с всички наши стоки за домашни любимци, моля, посетете нашия интернет-магазин за домашни любимци ARING.
[Мек материал] : ❤ Есента нашийник за кучета с папийонка, изработени от памук, който е много мек и удобен, а оранжев мрежест нашийник за кучета на Хелоуин няма да навреди на кожата на кучето.Ние използваме висококачествена метална ключалката от розово злато, вместо на конвенционалните пластмасови пряжек, които са едновременно красиви и трайни.
[Много практично] : ❤папийонка за яката за домашни кучета ARING много практичен и може да се използва за облекло на вашия домашен любимец на всички случаи на живота си : за неофициално облекло, фотосесия, специален празник, за рожден ден и сватба парти.Нашийник-пеперуда за кучета се регулира с помощта на ролка обтегач, D-образен пръстен може да се използва за окачване на жетона и привързаност към кучета и кучета поводку.И ние препоръчваме да се пере на ръка, за да метална тока не поцарапалась в перална машина.
[ДОБЪР ДИЗАЙН] : ❤ Ние се фокусираме върху производството на висококачествени продукти за домашни любимци и се обръща внимание на детайлите на всеки есенния яка за кучета с пеперуда.
[Мек материал] : ❤ Есента нашийник за кучета с папийонка, изработени от памук, който е много мек и удобен, а оранжев мрежест нашийник за кучета на Хелоуин няма да навреди на кожата на кучето. ❤В същото време памучен плат за лесно почистване.
[Най-доброто обслужване] : ❤ Ако имате някакви въпроси по време на процеса на закупуване и използване, ❤ моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решат в рамките на 24 часа.[Подходящ размер] : Средната Ширина на яката : 1 инч (2,5 см) дължина : 13,5-22 инча (34-55,9 см). ❤И есента нашийник с пеперуда, подходящ за всички малки, средни и големи кучета.

Спецификация

Те също купуват с този продукт