• New
Пердета с Ресни от фолио, Украса за парти в чест на Хелоуин, Yomiie 2 елемента 3,3 ft x 6,5 фута, Черно и Оранжево Завеса с Гирлянди за Хелоуин, Реквизит за Фотосесия на заден ?

Пердета с Ресни от фолио, Украса за парти в чест на Хелоуин, Yomiie 2 елемента 3,3 ft x 6,5 фута, Черно и Оранжево Завеса

BGN 2.67

?Запомнись факта, че е било Страхотно парти! - Добавяне на блясък и побрякушек, защото животът е твърде кратък за да бъде скучен!Леки пердета с ресни от метална златно фолио са подходящи за това, за да изненадате вашите гости и да даде стаята/парти/място блясък.Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лента.Това е забележително продукт е идеален, за да поздравят гостите на входа.Тези завеси от 2 опаковки лъскава мишуры може да стане прекрасен фон за фотобудки и добавяне на блестящия цвят и текстура на вашия вечерта на Хелоуин.Той е много добре да се придържа, така че внимавайте за това, в каква повърхност ще го натрапваме. ?Комплект от 2 завеси с гирлянди - Направете незабравим вход за вашата парти в чест на Хелоуин с тези пердета от фолио черно и оранжево на цветя в 2 опаковки.Това е забележително продукт е идеален, за да поздравят гостите на входа.Тези завеси от 2 опаковки лъскава мишуры може да стане прекрасен фон за фотобудки и добавяне на блестящия цвят и текстура на вашия вечерта на Хелоуин.Просто махнете отметката от пластмасова лента, и дръж го. ?Фон за фотобудки - Има размери 6,5 фута височина и 3,3 фута широк. ?Създаване на незабравими моменти от живота - Организирате ли детски рожден ден, абитуриентски бал, завръщане у дома, моминско парти, парти за разкриването на пол, годишнина от сватба, Хелоуин или коледа / нова година парти, при нас вие ще намерите забавен интериор със собствените си ръце във всички случаи на живота си. ?Запомнись факта, че е било Страхотно парти! - Добавяне на блясък и побрякушек, защото животът е твърде кратък за да бъде скучен!Леки пердета с ресни от метална златно фолио са подходящи за това, за да изненадате вашите гости и да даде стаята/парти/място блясък.Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лента.?Фон за фотобудки - Има размери 6,5 фута височина и 3,3 фута широк. ?Създаване на незабравими моменти от живота - Организирате ли детски рожден ден, абитуриентски бал, завръщане у дома, моминско парти, парти за разкриването на пол, годишнина от сватба, Хелоуин или коледа / нова година парти, при нас вие ще намерите забавен интериор със собствените си ръце във всички случаи на живота си.

Спецификация

Те също купуват с този продукт