• New
MFCHY Спортен костюм с широки панталони за вкъщи с дълъг ръкав и талия, Всекидневни комплект от 2 теми (Цвят: D, размер: Голям)

MFCHY Спортен костюм с широки панталони за вкъщи с дълъг ръкав и талия, Всекидневни комплект от 2 теми (Цвят: D, размер:

BGN 126.78

Тънка работа.Прическа с висока талия, украсена с фигура.Удобен и мек на пипане.Лесен и щедър като цяло.Спорт, подобряване на дома и пазаруване - всичко това е добър избор.Тънка работа.Прическа с висока талия, украсена с фигура.Удобен и мек на пипане.Лесен и щедър като цяло.Спорт, подобряване на дома и пазаруване - всичко това е добър избор.Тънка работа, висока талия, подчертавайки фигурата, удобна и мека на допир, лесна и щедра облекло за спорт, декориране на дома и пазаруване-всичко това е добър избор Характеристики : Размери : както е показано на фигура В комплекта са включени : костюм-двойка * 1 Забележки : 1. Продава се само основните продукти, с изключение на други.2. Моля, оставете разстояние от 1-3 cm-за ръчно измерване.3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Идеален за дома, почивка, спорт, пътуване, на улицата, други ежедневни занимания или работни случаи и т.н.

Спецификация

Те също купуват с този продукт