• New
3dRose LLC Подложка за мишка с размери 8 x 8 x 0,25 инча, Paul De Longpre, Изтъркан Шик, Реколта Розови Рози, Избледнели От Слънцето, Антикварни Цветя, Изобразително Изкуство, Девчач?

3dRose LLC Подложка за мишка с размери 8 x 8 x 0,25 инча, Paul De Longpre, Изтъркан Шик, Реколта Розови Рози, Избледнели

BGN 0.67

Размери (в инчове) : 8 W x 8 x 0,25 D. Матирано покритие.Меки на пипане, не се напуква и не беля.Почистете с помощта на мек почистващ препарат.Изработен от тежка рамка от рециклирана гума.Подложка за мишка.Размери (в инчове) : 8 W x 8 x 0,25 D. Матирано покритие.Меки на пипане, не се напуква и не беля.Почистете с помощта на мек почистващ препарат.Изработен от тежка рамка от рециклирана гума.Подложка за мишка.Paul de Longpre - оръфан шик реколта розови рози - избледнели от слънцето антикварни цветя изобразително изкуство - девчачий цветна подложка за мишка с размери 8 x 8 x 0,25 инча изработен от тежка рамка от рециклирана гума.Лек гланц на изображението не выцветет и не беля.Пере в машина с помощта на мек почистващ препарат и се изсушава на въздуха.

Спецификация

Те също купуват с този продукт