• New
Греди - 2 предмет: Шнола за коса Разширения Fshine, Истински Човешки косъм, права, Гъста, За Удължаване на Косата, Шнола за Изграждане на Човешка Коса за Жени, Шнола за Ко?

Греди - 2 предмет: Шнола за коса Разширения Fshine, Истински Човешки косъм, права, Гъста, За Удължаване на Косата, Шнола

BGN 0.33

【Снопове】 : Съдържа две опаковки заколок за коса на всеки цвят. 【100% истински ЧОВЕШКИ косъм】 - Добре изглежда и се чувствайте добре с Fshine human hair extensions clips ins.Изработен от 100% човешка коса премиум-клас Реми.Няма смесени синтетични косми. 【ЛЕСНО се побира или се отстранява】- Скоба за удължаване на косата Fshine позволява лесно и удобно придаване на обем и дължина на косата себе си, без да посещавате фризьорски салон.Всичко, което трябва да направите, е да следват инструкциите, за да закачите им за получаване на идеал, естествено изглеждащи коса. 【Бърза доставка за цялата дължина на главата се препоръчва 2-3 комплекта; Ако искате да добавите дължина, обем, ние препоръчваме 2-3 комплекта.Поради осветление, дисплей, пиксели и други фактори истинския цвят на нашите вложки за изграждане на човешки косъм, може да се различава от показаната на истински образ. 【Снопове】 : Съдържа две опаковки заколок за коса на всеки цвят. 【100% истински ЧОВЕШКИ косъм】 - Добре изглежда и се чувствайте добре с Fshine human hair extensions clips ins.Изработен от 100% човешка коса премиум-клас Реми.Няма смесени синтетични косми. 【ЛЕСНО се побира или се отстранява】- Скоба за удължаване на косата Fshine позволява лесно и удобно придаване на обем и дължина на косата себе си, без да посещавате фризьорски салон.Всичко, което трябва да направите, е да следват инструкциите, за да закачите им за получаване на идеал, естествено изглеждащи коса. 【Бърза доставка за цялата дължина на главата се препоръчва 2-3 комплекта; Ако искате да добавите дължина, обем, ние препоръчваме 2-3 комплекта.Поради осветление, дисплей, пиксели и други фактори истинския цвят на нашите вложки за изграждане на човешки косъм, може да се различава от показаната на истински образ.

Спецификация

Те също купуват с този продукт