• New
Кошница за съхранение с Пластмасова кука DOITOOL, Дренажна Перфорирана Контейнер за Съхранение за Тоалетна и Баня (Черен)

Кошница за съхранение с Пластмасова кука DOITOOL, Дренажна Перфорирана Контейнер за Съхранение за Тоалетна и Баня (Черен)

BGN 0.33

Има тънка и нежна текстура, е трайна и е проектирана за продължителна употреба.Място за съхранение на голям капацитет, за да отговори на различните нужди на различните групи от хора.Изработен е от висококачествена пластмаса, безопасен и надежден.Прост дизайн също може да си осигури популярност и практичност.Може да се използва за съхранение на тоалетни принадлежности, никаква всячины или козметика.Има тънка и нежна текстура, е трайна и е проектирана за продължителна употреба.Място за съхранение на голям капацитет, за да отговори на различните нужди на различните групи от хора.Изработен е от висококачествена пластмаса, безопасен и надежден.Прост дизайн също може да си осигури популярност и практичност.Може да се използва за съхранение на тоалетни принадлежности, никаква всячины или козметика.Описание В нашата банята твърде много неща, трудно е навреме да намерите малки предмети от кашата, така и тази кошница за съхранение с отвор за оттичане и перфорированным пластмасова кука - перфектен помощник за организиране на малки предмети.Например, средства за грижа за кожата, шампоани, тоалетни принадлежности и др.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Пластмаса. - Размер : 22x16x14,5 см / 8,66x6,29x5, 71 инча. - Произведен от висококачествена пластмаса, безопасен и надежден. - Може да се използва за съхранение на тоалетни принадлежности, никаква всячины или козметика. - С тънка и нежна текстура, здрав и издръжлив на употреба. - Прост дизайн и може да си осигури популярност и практичност. - Място за съхранение на голям капацитет, за да отговори на различните нужди на различните групи от хора.Пратката включва 1 х контейнер за съхранение.

Спецификация

Те също купуват с този продукт