• New
Изберете Перука от естествена коса на дантели Омбре, Бесклеевые Перуки, предварително оскубани от косата на бебето, 4/27 Медово-кестенява Перуки с масова вълна, 13x4 HD ?

Изберете Перука от естествена коса на дантели Омбре, Бесклеевые Перуки, предварително оскубани от косата на бебето, 4/27

BGN 2.00

Изберете перуки от естествена коса Омбре отпред Материал : 4/27 Маркирайте перуки, изработени от човешка коса Омбре 100% бразилски произход за черни жени, Мед светли непреработени перуки от естествена коса отпред за черни жени, Бесклеевые перуки, изработени от човешка коса, предварително выщипанные с косата на бебето, нарязани директно от главата на младо момиче.Мека и естествена, здрава и Блестяща, приятна на Допир.Перуки без лепило Honey Забавно Плътност : 150% Плътност Перуки от естествена коса с масова вълна на дантели от естествена коса, буйни и гъсти, без разделяне на краищата, са много блестящи.Може да се Боядисва, отбелен, выпрямлен и подложен на рестайлингу.Перуки от човешка коса на съвсем малък : 13x4 HD прозрачни перуки на съвсем малък отпред, маркирайте перуки на съвсем малък Омбре следа от човешки косъм, шнур може да се комбинира с всеки цвят на кожата, перуки, изработени от човешка коса, предварително выщипанные с детски коса наоколо, меки изкуствени коси се изгарят, създавайки черен дим и се превръща в лепкава топка. Въпрос : добри.когато ли е перука?.Отговор : При първото чесане на перука пръстите си дължи на въздействието на статичното електричество се образува малко количество прекъснати и прилипших на косата.това е нормално явление.Това не е от значение, лесна за почистване, ще реши проблема. Въпрос : Колко дълго ще продължи перука?.О : Това зависи от вашите грижи и от това, колко често ги ползвате (обикновено 6-12 месеца).Моля, обичам го толкова силно, колкото и вие харесвате косата си.Правилният редовните грижи за вашия перука ще удължи неговия жизнен цикъл. Въпрос : Има ли перуката миризма?. О : 100% , без химикали. Преди да отпътува от фабриката ние почистим перука, той може да бъде местен миризмата на шампоан, можете да използвате шампоан и балсам за премахване на миризмата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт