• New
Изберете Перука Дантела Отпред Омбре От Човешка Коса, Предварително Выщипанный 13x4 HD Прозрачен 4/27 Цветен Меден Блондин, Перуки Дантела Отпред с косата на Бебето 150% ?

Изберете Перука Дантела Отпред Омбре От Човешка Коса, Предварително Выщипанный 13x4 HD Прозрачен 4/27 Цветен Меден Блондин,

BGN 47.99

Отнасяйте се към него като към собствената си коса, с помощта на съвети за грижа за косата, но редовно миене с климатик обикновено може да направите косата си по-дълго.О : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан. Как да си мият перука?.О : Дължина на косата на перука с вълнообразен коса трябва да се простря до права, за да се измери дължината; Дължина на косата на перука трябва да се измерва с дължина от края на главата до най-дълга коса отдолу.Моля, ежедневно четка за обемни къдрава коса с помощта на гребен с широки зъбци, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни.Не отжимайте, в противен случай в основата на перуката може да се деформира и смешно да изсъхне.Известно е, че дори тези прически, които са подредени "мокри начин", може да навреди на вашия перука.О : След накисване на перука вода, изстискайте го подсушете с.A : След измиване на перуката не вытряхивайте го в кърпа. Как да се избегне entanglements или косопад?. Като изсъхне перука?. Как поддържате форма?.

Спецификация

Те също купуват с този продукт