• New
LUKEO през Цялата Нож за хартия, графичен Дизайн, машина за рязане на Визитки, Преносим Офис Аксесоар за Бродерия с един слот за заключване (Цвят: бял-Динозавър Doodle4, ра?

LUKEO през Цялата Нож за хартия, графичен Дизайн, машина за рязане на Визитки, Преносим Офис Аксесоар за Бродерия с един

BGN 126.35

Слот за съхранение на сменяеми ножове, лесно преносим, както и свободно заменяемый.Конструкцията на замъка, натиснете определя челюсти, за да се предотврати преминаването при използване.Функция : рисуване компас, рисуване на кръг и рязане.Той може да се изрежат всички видове кръгли форми.Можете също така да вдигне острието и да го замени карандашным грифелем да се използва като общо компас.Практичен и лесен, идеална за дом, офис, фото студио, рекламна печат и т.н. Характеристики : Слот за съхранение на ножове за зареждане с гориво, лесно да се носи и свободно се промени.Конструкцията на замъка, натиснете определя челюсти, за да се предотврати преминаването при използване.Функция : рисуване компас, рисуване на кръг и рязане.Той може да се изрежат всички видове кръгли форми.Можете също така да вдигне острието и да го замени карандашным грифелем да се използва като общо компас.Практичен и лесен, идеална за дом, офис, фото студио, рекламна печат и т.н. Технически спецификации : Размер : Жълто : 120* 34 мм / 4,7x1,3 инча Червено : 120 * 25 мм / 4,7x1 Дюймматериал : пластмаса + Железоприложение : ръчна изработка, графичен дизайнцвет : жълто, червено съдържание на Пакета : 1 х нож за хартия Компас Забележки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.2. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодаря ви!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт