• New
Професионални Фризьорски Ножици От Неръждаема Стомана, Фризьорски Ножици За Подстригване на Косата, Прави Ножици, Салонные Инструменти за Подаръци на приятелите ?

Професионални Фризьорски Ножици От Неръждаема Стомана, Фризьорски Ножици За Подстригване на Косата, Прави Ножици, Салонные

BGN 5.33

✄ Материал премиум-клас : Прави ножици за коса, произведени от 100% японска неръждаема стомана, с точни прави остриета и заточенными ръчно прави ръбове за единна и лесна прическа коса. ✄Ергономичен дизайн : Нашите професионални ножици за подстригване на коса с извит, насочени към пръстите и удобен отвор за пръстите на отлични за работници салони за красота, стилисти, както и за лична употреба. ✄Многофункционални : с обща дължина 6,89 инча и остриета с дължина 2,48 инча.Тези ножици за коса, безопасни и лесни за използване за мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета.Тези фризьорски ножици и са подходящи за използване в фризьорски салони. ✄ Трайност : Нашите ножици premium внимателно опаковани и са в състояние да останат функционални в продължение на дълго време, а техните остриета ръчно изработени от трайни, които можете да закупите с увереност. ✄ Обслужване на клиенти : Ние сме сигурни, че нашите ножици за подстригване на коса са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти за качество, за да осигури възможно най-доброто обслужване.Ако по някакъв начин не сте доволни с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем онлайн 24 часа в денонощието.

Спецификация

Те също купуват с този продукт