• New
за CompAir за AUA S2 Влакна нож за рязане силиконови влакна за телекомуникационната инженерство Диаметър (250 900 микрона)

за CompAir за AUA S2 Влакна нож за рязане силиконови влакна за телекомуникационната инженерство Диаметър (250 900 микрона)

BGN 2.67

Подходящ е за проектиране и поддръжка на телекомуникациите, поддръжка CATVengineering, производство на кабели.Серия AUA S2 - това е нова машина за висока точност на машина за рязане на оптични влакна, с идеален ъгъл за рязане, идеален напречно сечение на влакното.Лесно управление, по-удобен за използване, значително повишава ефективността и производителността.Ъгъл на рязане осигурява стабилно и низкотемпературную ряз.Дълъг живот на рязане.Отлично качество и трайност.Подходящ е за проектиране и поддръжка на телекомуникациите, поддръжка CATVengineering, производство на кабели.Серия AUA S2 - това е нова машина за висока точност на машина за рязане на оптични влакна, с идеален ъгъл за рязане, идеален напречно сечение на влакното.Лесно управление, по-удобен за използване, значително повишава ефективността и производителността.Ъгъл на рязане осигурява стабилно и низкотемпературную ряз.Дълъг живот на рязане.Отлично качество и трайност.Характеристики : 1. Подходящ за телекомуникационни инженерство и поддръжка, поддръжка CATVengineering, производство на кабели. 2. За серия AUA S2-това е нова машина за висока точност оптичен машина за рязане на влакна, идеален ъгъл за рязане, идеалното напречното сечение на влакното. 3. Лесно управление, по-удобен за използване, значително повишава ефективността и производителността. 4. Ъгъл на рязане осигурява стабилно и низкотемпературную ряз. 5. Дълъг живот на рязане.Отлично качество и трайност.Технически характеристики : Приложение : за рязане силиконови влакна с Диаметър голи влакна : 125 микрона покритие Диаметър на влакната : 250 900 хм Ъгъл на срязване : 0,5 (одножильное влакна) Срокът на служба на режещ нож : 48 000 пъти Размер : прибл. 9.5*8.5*7.5 см/3.74*3.35*2.95 инча Модел : машина за висока точност на машина за рязане на влакно с автоматично връщане на нож Осъществяване Списък : 1 * Нож за рязане на 2 * Шестостенни отвертка 1 * Осъществяване чанта.

Спецификация

Те също купуват с този продукт