• New
HOMEANING 6 бр. Ножици за подстригване с Извити ножици за скрап, Ножове, Градинарски ножици за ръчно почистване, Прецизна ножица за Бонзай с титанов щанга с покритие, Удо?

HOMEANING 6 бр. Ножици за подстригване с Извити ножици за скрап, Ножове, Градинарски ножици за ръчно почистване, Прецизна

BGN 9.06

Прецизно управление - Ръчна машинка е много благоприятна за бързо рязане и оформяне на растенията.Точната резитба е лесно да се изпълняват с една ръка, и тя няма да навреди на важни стъблата и клоните на растенията.Удобно подрязване - Пружина вътре секатора могат да се отварят автоматично и ергономична гумена дръжка улеснява работата и намалява умората на ръцете.Остриета - Ножиците са оборудвани с усовершенствованными извити остриета, устойчиви на корозия от титанов щанга с покритие, остри ножове, висока якост и ниско тегло.Безопасни за употреба - Продукта е снабдено защитен блокирующим механизъм, който може да защити и затваряне на острието, когато не ги използвате, за да се осигури безопасна употреба.Област на приложение - Идеален за събиране на реколтата или изрязване на билки, цветя, стайни растения, хидропоника, бонсай или други видове рязане в градини и оранжерии.

Спецификация

Те също купуват с този продукт