• New
Червило WGUST Velvet Mist Гол Finish Lipstick Мързел Lipstick Shape - Устойчиви Matte антипригарная чаша За грим на устни, предназначена за мързеливи хора, подарък за Свети Валентин - Розов?

Червило WGUST Velvet Mist Гол Finish Lipstick Мързел Lipstick Shape - Устойчиви Matte антипригарная чаша За грим на устни,

BGN 2.33

Компактен и изтънчен дизайн го прави лесно преносим и удобен, позволява отново да нанася грим по всяко време и на всяко място. Полученият цвят е водоустойчиви покрития, не пропуска пот, не липнет, е здрава и не е лесно да избледняват, което позволява да се запази перфектния грим на устните през целия ден. ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ технически характеристики на : ✨Материал : паста ✨цвят : както е показано на фигура ✨тегло на опаковката : 25 ГРАМА ✨характеристика : матова ✨количество : 1 бр ✨Срок на годност : 3 години ✨пакет съдържание : 1 X червило. ?【Идеалният подарък за жени-момичета】 Комплект за Свети Валентин - розова опаковка с характерна червило, идеално подходяща за офиса, срещи, шопинг, за приятелски събирания.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа.Изчакайте пет минути след нанасяне, след това сотрите боя от повърхността на устните влажна кърпа.?【Дизайн във формата на устните】 Червило във формата на устните имитира дизайна на устните и е подходящ за повечето форми на устните.

Спецификация

Те също купуват с този продукт