• New
Outfmvch Дълбока червило Кадифе Глазура за устни с Леопардовым принтом Лесно да се Боядиса Антипригарная чаша Не Избледнява Червило Силен Блясък за устни Вино, Червил?

Outfmvch Дълбока червило Кадифе Глазура за устни с Леопардовым принтом Лесно да се Боядиса Антипригарная чаша Не Избледнява

BGN 1.00

Дълбока червило, кадифе глазура за устни с леопардовым принтом, лесно окрашиваемая, антипригарная чаша, не избледняват, червило, устойчив блясък за устни, вино, червило, устойчива, кадифе глазура за устни с леопардовым принтом, лесно окрашиваемая, антипригарная чаша, не избледняват, червило, устойчив блясък за устни Материал : паста, цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. Валентин. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 20 г.подаръци за рожден ден за жените извод за устни с телесен цвят и набор от червила, shine loud течни пръчки-апликатори, които променят цвета си, остават за цял ден, течни, устойчива на вибрации, алое, промяна в температурата, коло овлажнява мек устойчив пигментированный карнавал с деня на Св. набор от червила, матиран водоустойчив за жени с естествени 24-часови тъмни цветове матиран устойчив розов корал органайзер за грим четки блески за устни евтини обемни блески за устни подаръци за деня на майката хидратиращ устойчив пигментированный мек нюанс за устните на мат. блясък за устни течен секси хидратиращ калена матово червило с незалепващо чаша, не выцветающий лесно достъпен цветен подарък за жени 24 часа водоустойчив естествен грим мека извод за устни с телесен цвят, пигментированная за рожден ден, velvet ментов нюанс за устни.Внимателното използване на високо съдържание на пигменти продължително действие, ярки и наситени-популярните цветове, могат да отговарят на вашите ежедневни нужди в грима на устните.

Спецификация

Те също купуват с този продукт