• New
TEHAUX 10 Бр. Листата са с намалена стойност на РН води Натурални Маслинови Листа Регулиране на Киселинността Листа Подобряване на Качеството на водата Листа Озеленяв?

TEHAUX 10 Бр. Листата са с намалена стойност на РН води Натурални Маслинови Листа Регулиране на Киселинността Листа Подобряване

BGN 3.33

Ускорява зарастването на ребрата или наранявания на тялото.Сложете 1 листа в 1 л вода, температурата на водата е 28 градуса, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина, се хранят на живо на червения червей.Около две седмици, той бързо ще се върне към плавникам и ще възстанови здравето си.Поддържане на активността и здравето на платика, като поставите лист 10-15 литра вода, може да се удължи време на смяна на водата.Листата могат да се използват както за платика, така и за отглеждане на маломерните платика.Неговата основна функция е да се намали киселинността и подобряване на цвета на водата.Листата могат да се движат плавно по повърхността на резервоара, за да се увеличи честотата на чифтосване bettas.безопасно и полезно за вашето животно. активното и полезно за здравето за разплод лист 10-15 литра вода може да помогне да се удължи време на смяна на вода. - Листата могат да се разпръсне по повърхността на аквариума, за да се увеличи честотата на чифтосване bettas. - Ускорява зарастването на перките или повреда на тялото.Сложете 1 листа в 1 л вода, температурата на водата е 28 градуса, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина, се хранят на живо на червения червей.Около две седмици, той бързо ще се върне към плавникам и ще възстанови здравето си. - Листа може да се използва за приготвяне на betta, така и за отглеждане на маломерните платика.Неговата основна функция е да се намали киселинността и подобряване на цвета на водата. - сигурно и полезно за вашето животно.Опаковката включва 10 x маслинови листа.

Спецификация

Те също купуват с този продукт