• New
Litthing 2 Опаковки Широки Ободков за жени, Синьо-Лилаво Превръзка на главата, Копринени Колела за Момичета, Модни Аксесоари за Коса (Синя + лилаво)

Litthing 2 Опаковки Широки Ободков за жени, Синьо-Лилаво Превръзка на главата, Копринени Колела за Момичета, Модни Аксесоари

BGN 7.46

➤ Модни превръзка на главата за жените : Широки ленти на главата, изработени от еластична пластмаса и са опаковани мека коприна.Повърхност, еластична и гладка.Модни проста концепция, дизайн, подходяща за жени от различни възрасти. ➤ Ластични превръзки на главата : ширина копринена превръзка на главата е 17 см (6,69 инча).Широк дизайн е по-добре улавя главата си и не ще бъде лесно да се плъзне.Не е огромен и не е твърде тесен!Идеален и не доставя на главоболие, което е важно. ➤ ИДЕАЛНА за всеки повод : Модерен дизайн и външен вид, подходящи за всеки повод.Женска превръзка на главата може да се носи в училище, на сватби, празнични събития, танци, парти по случай рождения ден, барбекю на плажа и така нататък.Можете да изберете превръзка на главата в съответствие с вашия стил и настроение. ➤ Добри подаръци : красив външен вид и практичност са много харесвани от жените.Можете да го дари приятелката си, дъщери, майка, сестри и племянницам за рожден ден или за коледни подаръци. ➤ Следпродажбено обслужване : 100% удовлетвореност и възстановяване на парите си, 90-дневната политика за връщане без риск.Ако имате някакви въпроси относно нашите модни чалми на главите си, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашите въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 2 опаковки широки копринени синьо-виолетови чалми на главата за жените и момичетата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт