• New
24 БР., Съответствие за коса, Завязки за момичета, 6 инча, Голяма Панделка в голям Рубчик, Държач за Опашката, за Училището Черлидинга, Колеж, Спортни Дъвка (Черен, Черв?

24 БР., Съответствие за коса, Завязки за момичета, 6 инча, Голяма Панделка в голям Рубчик, Държач за Опашката, за Училището

BGN 3.33

Съдържа лъкове, за да поздрави 4 цвята (червено, бяло, черно, лилаво), всеки цвят по 6 броя.Лък за поздрав с ръцете си : Голям лък за коса е направена от ленти с ширина 3 см в голям рубчик, опашката banta с дължина около 4 инча, можете да отпечатате всички букви, цифри, модел, букви или думи, които искате. лък за черлидинга Уши за ръце : 1.Вашето удовлетворение е наш дълг. Универсално използване : Тези лъкове са достатъчно гъвкави, за момичета, чирлидеров и аеробика, както и за ежедневието.Пратката включва : 24 бр. Малките детайли могат да задуши бебето, ако те отсоединятся, се изисква отглеждането на възрастни. Моля, разберете, че поради ръчно измерване на размера може да се различават малко.Здрав, удобен и елегантен.

Спецификация

Те също купуват с този продукт