• New
Дамски скъсани стегнати дънки с висока талия, оръфан дънкови панталони-молив за юноши и девойки, класически плътно прилепнали дънкови панталони-участък (тъмно син?

Дамски скъсани стегнати дънки с висока талия, оръфан дънкови панталони-молив за юноши и девойки, класически плътно прилепнали

BGN 1.00

Подходящи за ежедневна почивка, за обучение, офис, партита, пазаруване, пътуване и за други случаи.? Дънки създадени за създаване на фина линия на талията, която ще ви направи по-секси. ?Дамски секси дънки Maiyifu-GJ❏Пол : Женски /за жени/момичета❏Характеристика : еластични, меки, издръжливи❏Стил : модерен, модерен, случайни, елегантен❏Причина : Ежедневни ежедневни облекла, парти, излизане на светлина, нощ, улица, пътуване, срещи. ?[Неща], Изработен от висококачествен деним, който притежава такива характеристики, като мекота, пропускливост, еластичност и добро прилепване.Имаме азиатски размер, моля вижте нашите размер на последната снимка преди да поръчате. ? [Лесно да се вземат и подходящи за случаи] Може да се носи с ризи, жилетки, къси тениски, толстовками, сака, туфлями на висок ток, кроссовками и т.? Идеална отстрочка и секси ефект!?Дънки с подтяжкой задните части, специално зашити за подобряване на външния вид на задните части. ? [Размер] Не е американска.Подходящ за пролетта, зимата или есента.? Имате ли нужда от секси дънки-скинни или slim fit, нашите джинси ще ви направят по-секси, динамично, но не ще хаби време за фитнес. (Препоръчваме ви да изберете един-два размера на повече от това, което обикновено носят.Да се радвате на нашите дънки Skinny всеки сантиметър, на всеки ъгъл, на всеки завой.Тези шевове прошиты, за да придадат на задните си части по-еластична, округлого и динамичен вид.✔️ Благодарим ви за преглеждане и закупуване.✔️ Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и на дисплея.? Подчертайте своите извивки, без да налага своя стил!?Дамски стегнати дънки-участък с висока талия от уникална смес от памук, полиестер и ликра, които облегают стомаха, повдигнете бедрата, удължават краката и облегают сте на правилното място.Благодаря ви!). ? [Подчертават вашата фигура] Дизайн подчертава талията.Желаем ви приятен ден.Дънки са облегают на талията, осигуряващи по-добър контрол над бедрата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт