• New
Ipetboom 3 бр. Декор с Рампами Докове са Монтирани на различна стена - Малък Прозрачен наклон за платформа - Полк Стълба За Почивка Аквариумная Чиния за Влечуги Греющийс?

Ipetboom 3 бр. Декор с Рампами Докове са Монтирани на различна стена - Малък Прозрачен наклон за платформа - Полк Стълба

BGN 3.00

ДОКИНГ станция за КОСТЕНУРКИ върху крайната дата на престоя - изработен от материали с повишена здравина.ВЛЕЧУГИ - Костенурки, може да лежи на платформа и да се насладите на слънчевите лъчи.ПЛАТФОРМА ЖАБИ - Научен и интелигентен дизайн с лек наклон позволява костенурка лесно се катери.ДЕКОРАЦИЯ на АКВАРИУМА поплавъка - да се Избягва честа смяна на вода, използвайте вграждане дизайн, практически не заема площ.ТЕРАСА за ОТДИХ КОСТЕНУРКИ - [Акрилен материал] Голяма платформа за къпане костенурки е изработена от прозрачен, дълготраен, трайни акрил, която има носеща способност и гарантира костенурка комфорт.Осъществяване Списък 3 x черепашья платформа Характеристики - Цвят : прозрачен костенурка рампа за аквариума - Благодарение на висока носеща способност на вашия домашен любимец със сигурност може да играе на терасата за отдих на костенурки. -Подходящ за костенурки, саламандър, костенурки и други водни домашни любимци, платформа за къпане със собствените си ръце. -Това може да бъде платформа за проследяването стъпки пълзи костенурки, слънчеви бани и т.н. - Дизайн подвесного тип, много е лесен за инсталиране и не отнема много време лягушачьей платформа. - Размер : около 15,50 X16,00 X19,00 см / 6,09 X6,29 X7 амфибия. - Материал : Акрил черепашья платформа за аквариума - Изработена от материали за трайност на костенурка къпане.Описание на продукта Плаващ кей за костенурки Този продукт е платформа за костенурки, направени от безопасни и акрилни материали, ярки и хубави, креативную и интересна, която може да декорирате аквариум и за създаване на топла и приятна атмосфера.

Спецификация

Те също купуват с този продукт