• New
MGRANDE перука premium line 【 продукти активен топ стилист 】 комплект от 6 теми inner color line женски оригинален перука с полудлинным ефект на малкия човек (златисто-бежово DY37A)

MGRANDE перука premium line 【 продукти активен топ стилист 】 комплект от 6 теми inner color line женски оригинален перука

BGN 0.67

【 активен надзор топ стилист 】 Японски стилист МАМЕГОШИ изцяло е изработен 【 комплекта 】 поставка за перука за тялото, шнола за коса, калъф за инструкции за експлоатация. 【 висококачествен перука 】 той е пълен с естествен блясък и блика.Натурална украса разделен на перука 【 работа с естествена кожа на главата 】 е разработена в съответствие с плътността на човешкото тяло, играе естествен размер. 【Любовна бретон】 Любовна бретон популярен на 120% благодарение на горд завиткам и умерено чувство на прозрачност. 【 обработка на обема на 】 същата свръхестествена тапицерия, че и при тези косата вълнообразни работа по линиите на лицето засилва ефекта на малкия човек. 【 специално проектиран калъф 】 водоустойчив калъф от бяла изкуствена кожа. 【с 30-дневна гаранция за 】 ние ще се разберем с първоначални дефекти и недочетами след покупката.Купи с увереност, с гаранция за връщане на парите. 【цената на акциите на нов продукт 】 брой комплекти са ограничени.Моля, опитайте го, когато тази възможност. 【MGRANDE】 е регистрирана търговска марка на Япония.Регистрационния номер на търговската марка на 6308534 * този продукт е проектиран и планиран в Япония, произведени в Китай.Това е висококачествен набор от перуки под ръководството на по-добър стилист.Това е идеален обект за смяна на настроението и имидж.При MGRANDE има много варианти, и тя планира да разработи стил "кратък боб със средна дължина".Също така е планирано да изберете само тези цветове, които мисля, че наистина е харесван.Можете да го комбинирате с шапка, за да добавите акцент към вашия заедно или да се създаде изображение за cosplay.

Спецификация

Те също купуват с този продукт