• New
Перуки Дантела Отпред Вълна на вода HAIREASON Перуки Дантела Отпред Човешка Коса за черни жени 150% Плътност 13 × 4 Перуки Дантела Отпред Човешка Коса, Предварително Выщип?

Перуки Дантела Отпред Вълна на вода HAIREASON Перуки Дантела Отпред Човешка Коса за черни жени 150% Плътност 13 × 4 Перуки

BGN 1.33

Моля, съветвам ви първо да направите няколко косъма за текст, ако не сте професионалист, моля, отидете в салон.По причини показва, осветление, околната среда могат да бъдат по-малки отклонения, моля, преобладават естествени. Накиснете и измийте с питейна вода, впитайте вода с помощта на охладителни кули, след това оставете косата да изсъхне по естествен път, след това задръжте прическа ръка и сложи перука на поставка. Q5 : Мога ли да ги рисува?.Използвайте за партита, рождени дни, пътувания, празненства, сватби, абитуриентски и ежедневието, лесно, сменяйте прическата си, когато и където и да се намирате.Съвети за измиване : Ние не препоръчваме ви да се перат често перука. след като боядисате или обесцветили косата си, моля, често прекарват по-дълбока обработка на косата. Нанесете балсам за топла вода, след това се потапя перука и оставете го поне на 10 минути. 2) Ние избираме девствени коса, отрязани с главата на младо момиче, директно, вместо да събира от пода.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще бъдем онлайн 24 часа, за да реши проблемите си за вас. (допуска се отклонение от 0,1-0,3 инча).Буйни и естествен вид, без добри. Преди миене внимателно распутайте косата си с ръце.Намокрете кърпа и го оставете да изсъхне на въздуха в держателе за перука.Q2 : как да се измери?. Нанесете маската за коса отново и изплакнете.А за боядисване наложени строги изисквания за времето и красителю, ако не сте професионалист, моля консултирайте се с вашия салон. 4) Всички косата е 100% се състоят от човешки косъм, без синтетични и смесени косми от животни, които са много подходящи и лесно расчесываются, могат да се съхраняват дълго време и при подходящи грижи. Подсушете косата по естествен път.За коси, пълен с естествени протеини, това ще е пепел и бял дим. Преди миене внимателно срешете косата си с помощта на гребен с широки зъби или с пръсти, за да не се объркат.Напомняне : Когато перука само че получен, това е нормално, че една малка част от перуката пада.

Спецификация

Те също купуват с този продукт