• New
Hohopeti Аквариум Озеленяване Мост Игри Къща Декор на Аксесоари за Влечуги Статуя Декор на Аквариум Мост Украшение Подводни Перки Декорация на Аквариум Изкуствен Мос?

Hohopeti Аквариум Озеленяване Мост Игри Къща Декор на Аксесоари за Влечуги Статуя Декор на Аквариум Мост Украшение Подводни

BGN 2.00

ДЕКОР ПОДСЛОН за АКВАРИУМ - с помощта на нежна четка и вода.ПОДДЪРЖАН ПОДСЛОН за аквариум - С елегантен дизайн веревочного мост от смола, те са уникални и ярки, че ще създаде уникален подводен пейзаж за вашите риби.ДЕКОР МОДЕЛИ аквариумного мост - Нека рибки свободно да се придвижват сред него, и прекрасно удоволствие е очевидно.УКРАСА на градината ДЗЕН-изящна изработка осигурява реализъм на части и външен вид.МОСТ ЗА МИНИАТЮРЕН ГРАДИНА - идеален за използване в морска, прясна вода и други среди.Пратката включва 1 х украса Характеристики-Благодарение на елегантния дизайн веревочного мост от смола, той е уникален и ярки, че ще създаде уникален подводен пейзаж за вашите пещери-мостове за аквариум с рибки. -Материал : декор статуи от смола. -Чудесно качество на изработка осигурява добри детайли и реалистичен външен вид аквариумного мост от смола. -Нека рибки свободно да се придвижват сред него, и забележително удоволствие е самоочевидным украса на кутии за домашни любимци. - Дълго накисване няма да доведе до избледняване на цвета и деформация.Можете спокойно да поставите в аквариума, за да фигурки мост в терариума time. - Размер : 14,00 X4,50 X6,50 см / 5,50 X1,77 X2,55 инча, украса във формата на охлюв кутии. - Цвят : както е показано на миниатюрен декор на моста. - Украшение, изработени от висококачествен материал за продължителна употреба, аксесоари за влечуги.Описание Товарадекоративный мост от смола Този предмет е отличен за декорация на аквариума.инфинити мост С прекрасен цвят и дизайн в класически стил, той е много красив и ретро. миниатюрен мост за декор на аквариум, освен това, той е тих и спокоен, естествено, че ще създаде уникален пейзаж за вашия празно и изморителен аквариум. мост от смола на езерото е прост и Лесен за използване, той винаги ще осигури добра среда за вашата костенурка. украса охлюв кутии Не причинява вреда.

Спецификация

Те също купуват с този продукт