• New
Outfmvch Дълбока червило Кадифе Глазура за устни с Леопардовым принтом Лесно да се Боядиса Антипригарная чаша Не Избледнява Червило Силен Блясък за устни Вино, Червил?

Outfmvch Дълбока червило Кадифе Глазура за устни с Леопардовым принтом Лесно да се Боядиса Антипригарная чаша Не Избледнява

BGN 1.33

масло за устни и овлажняващ крем успокояващ водостойкое лесно окрашиваемая питателна течна червило изглажда фини бръчки глазура за устни, подарък за рожден ден лъскава червило за тийнейджъри лъскава высокоглянцевая светещ матирана основа за блясък за устни масло за устни козметичен подарък за грим. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 20 г. набор от червила, матиран водоустойчив за жени с естествени 24-часови тъмни цветове матиран устойчив розов корал органайзер за грим четки блески за устни евтини обемни блески за устни подаръци за деня на майката хидратиращ устойчив пигментированный мек нюанс за устните на мат.Внимателното използване на високо съдържание на пигменти продължително действие, ярки и наситени-популярните цветове, могат да отговарят на вашите ежедневни нужди в грима на устните.

Спецификация

Те също купуват с този продукт