• New
PDGJG Пластмасова кутия за Bento, Контейнер за съхранение на закуски за Пикник за Обяд-бокс за приготвяне на храна, Посуда и прибори за хранене (Цвят: D, размер: 0.62)

PDGJG Пластмасова кутия за Bento, Контейнер за съхранение на закуски за Пикник за Обяд-бокс за приготвяне на храна, Посуда

BGN 13.33

Повече не се притеснявайте за дълги, тесни съдове.Защото тези съдове ви дават ограничен достъп до вашите хранителни навици.Трайно уплътнение осигурява пълна херметичност. гарантира, че вътре да не проникне въздух или вода, при запазване на максимална свежест на вашите продукти.Не е необходимо в по-старите скоби в чантата си.Повече не се притеснявайте за дълги, тесни съдове.Защото тези съдове ви дават ограничен достъп до вашите хранителни навици.Трайно уплътнение осигурява пълна херметичност. гарантира, че вътре да не проникне въздух или вода, при запазване на максимална свежест на вашите продукти.Не е необходимо в по-старите скоби в чантата си.Повече не се притеснявайте за дълги, тесни съдове.Защото тези съдове ви дават ограничен достъп до вашите хранителни навици.Трайно уплътнение осигурява пълна херметичност. гарантира, че вътре да не проникне въздух или вода, при запазване на максимална свежест на вашите продукти.Не е необходимо в по-старите скоби в чантата си.С тези банки ще имате истински склад на мечтите си.Категория на продукта : Кутии за съхранение.Устройство : Кухненски склад.Адаптация : общо предназначение .Размер на опаковката : кутия за съхранение - 1 бр. Бележки.1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж 2. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодаря ви-Моля, помислете за малки разлики в размера се дължи на разликите в ръчен измерения.

Спецификация

Те също купуват с този продукт