• New
Множество, екологично чист, Веганская конец за Зъби с бамбуковым въглища NMLifestyle (3x40 метра), не съдържащи агресивни вещества, Натурална, Вощеная мента.

Множество, екологично чист, Веганская конец за Зъби с бамбуковым въглища NMLifestyle (3x40 метра), не съдържащи агресивни

BGN 5.86

? За ЕКОЛОГИЧЕН начин на живот - нека да започнем заедно с нашите отпадъци многократно бамбукови въглища направления за ежедневна хигиена на устната кухина!Идеален както за възрастни така и за деца!. ✅ ПАКЕТ С НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО! - 3 сонда 40 метра екологично чиста, веганской бамбукови въглища на конеца с малко тканого фибри, за здравина!Ние сме тук, за да направите здравето на зъбите достъпни и в същото време стабилен!. ✅ ЧУДЕСНО ЗА ПЪТУВАНЕ! - нашият компактен и здрав контейнер от неръждаема стомана е идеален за пътуване.Изхвърлете за еднократна употреба и пластмасови контейнери от магазина и адаптируйтесь към благоприятни за околната среда навици!. ✅ ПО ЧИСТОТА, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ЗДРАВЕТО! - Нашата органична мента и природен вегетариански канделильский восък лесно проникват между зъбите, а активен въглен помага за премахване на петна от зъбите. ?На БПА, PTFE и тъй като той улавя частици.Стъпка 4-Накрая, да си миете зъбите СЛЕД използването на зъбни конци - това е по-ефективен метод за почистване и премахване на налипших частици!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт