• New
Yardwe 1 Лист LED, wide Web, Ужасна къща, Без светлини, Подпори за Партита, Светещ Стречинг в помещения с Уреди, Декоративна Проста Планировка, Градина, Фалшива Батерия на Ужа?

Yardwe 1 Лист LED, wide Web, Ужасна къща, Без светлини, Подпори за Партита, Светещ Стречинг в помещения с Уреди, Декоративна

BGN 7.99

СВЕТЕЩ МРЕЖА - това създава празнична атмосфера в дома си и привлича съседи и деца на гости и да се играе. - Осигурява лесен начин за вас да създадете пугающую атмосферата в дома или по време на парти в чест на Хелоуин в стил паяжини. -Захранване : работи с батерии (не са включени в комплекта) wide web за Хелоуин -Цвят : Лилаво паяжина за декорация-Декорация за Хелоуин, обитаван от духове къща, подпори, трикове, подпори за Деня на глупак и по-осветени паяжини за паяци.ФЕСТИВАЛ ДЕКОРАТИВНА ПАЯЖИНА - допълнение към вечеринкам по темата на ужасите, обитаван от духове къщи, вечерта на Хелоуин и приятелски посиделкам. - Тази паяжина може да бъде растягиваемой, което ви позволява да го използвате във всяка стая е с led подсветка.ВЪНШЕН led лампа - Можете да използвате паяжина за декорация, както вътре, така и отвън.УКРАШЕНИЕ ОФОРМЛЕНИЕ на СЦЕНАТА и е идеално за декорация на ужасите за създаване на ужасна атмосферата на Хелоуин. - Добър подпори, за да се шегуват с приятели или да поставите на място, където някой плаши паяжини, светеща Хелоуин.

Спецификация

Те също купуват с този продукт