• New
Колан за вдигане на тежести за фитнес-зала, сверхпрочная и удобна поддръжка на гърба за вдигане на тежести (Цвят: зелен, размер: 78-87)

Колан за вдигане на тежести за фитнес-зала, сверхпрочная и удобна поддръжка на гърба за вдигане на тежести (Цвят: зелен,

BGN 40.91

Подходяща дебелина и ширина.Ние имаме много подобни популярните продукти, моля, влезте в нашия магазин, има много други стоки в съответствие с вашия стил и нужди. ? ▶Двухрядные 10 дупки◀10 добре проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост на мъжки и женски колани за вдигане на тежести, като им помага да изпълняват упражнения, по време на дълги сесии тренировка с тежести. Подходящ за крос-тренировки, вдигане на тежести и ежедневна фитнес, този колан за фитнес - чудесен начин да се предотврати нараняване на гърба.? ▶ Двойна сила◀Този колан за вдигане на тежести е изработена от устойчив материал със здрави шевове, предотвращающей скъсване на ремъка под налягане. ? ▶ Размер на изделия◀ S : 57-77 см/21,6-30,3 инча, M : 78-87 см/30,7-34,2 инча, L : 88-97 см/34,6-38,1 инча, XL : 98-114 см/38,5-44,8 инча. ? ▶ Реверсивная кожа◀ По-удобен, здрав и дълъг живот.Моля, разберете.Може да бъде отклонение ~ 1 см, моля, обърнете се към самия продукт. ? ▶Двухрядные 10 дупки◀10 добре проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост на мъжки и женски колани за вдигане на тежести, като им помага да изпълняват упражнения, по време на дълги сесии тренировка с тежести. ❤️ Характеристики колан за вдигане на тежести - Носенето на колан за вдигане на тежести по време на силова тренировка, помага за укрепване на коремната преса и за подобряване на баланса, което е изключително важно за вашата обща физическа форма.

Спецификация

Те също купуват с този продукт