• New
Ръкавици за почистване на кухня, 4 на Двойки, Може да се Използва Многоразово с Памучна флокированной Подплата, Тежкотоварни Водоустойчива и Пълзящи Ръкавици от PVC ?

Ръкавици за почистване на кухня, 4 на Двойки, Може да се Използва Многоразово с Памучна флокированной Подплата, Тежкотоварни

BGN 7.25

【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Ръкавици за миене на съдове, произведени от висококачествен устойчив PVC-материал, който гарантира защита от течности, които нямат миризма и за еднократна употреба. 【Лесно се поставят И свалят】 Ръкавици с подплата от мек futon флока, впитывающего влагата и потта, като се запазва ръцете сухи и лесно да се отстранява и се поставят, не се придържат към ръцете. 【Противоскользящий дизайн】 Нескользящий перлено бял дизайн играе голяма роля в това да се нескользящим, водоустойчив и маслостойким. 【Многовариантен избор】 Ние предлагаме ръкавици за почистване 3 цвята : бял / розов / син и 3 размера : малък/среден / голям, подходящи за многократна употреба, лесно разграничаване на различни домакинската работа. 【100% удовлетворенное за обслужване на клиенти】 Нашата цел-вашето удовлетворение е, ако имате някакви проблеми с качеството на нашите ръкавици, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние предлагаме и онлайн поддръжка, 7 * 24, и вие ще получите парите си обратно или да изпратите отново, не се притеснявайте!!.Множество цветове : лесно да се разграничат различни домакинската работа. 3 цвят : розов, бял, син. 3 размер : S/ M/ L са подходящи за различни ръце.

Спецификация

Те също купуват с този продукт