• New
Пластмасови Скоби за тръби, Скоба за маркуч за силиконови маркучи, тип Y, Направете го пряк маркуч, нанесете върху тръба с диаметър 0,24-0,47 инча (6 бр.)

Пластмасови Скоби за тръби, Скоба за маркуч за силиконови маркучи, тип Y, Направете го пряк маркуч, нанесете върху тръба

BGN 4.26

★ 【 Забележка】 Скоба за маркуч (размер : 0,24-0,47 инча) подходящ за маркуч Y-тип вакуум баночной машини MEIFULY (търсене код : B097 X96 TFH).Разбира се, ако това е приложимо към маркуча за други машини, можете да го закупите, благодаря ти!. ★ 【Материал】 Висококачествен POM-пластмаса, добра еластичност и усилие на затягане. ★ 【Дизайн】 се Регулира на 6 степени.Направете Y-образна тръба, права, плътно стиснал си. ★【ФУНКЦИЯ】 Тези прости на вид скоби са мощен инструмент в процеса на приготвяне на консерви.Стиснете разцепено маркуч, за да стана прав.Тези скоби за маркуч е много лесен за използване и е съвместим с маркуч на нашия апарат за вакуум баночной терапия Meifuly. ★ 【 Нашето искрено обслужване】 гаранция 1 година.При възникване на каквито и да било проблеми или сервизно обслужване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет!.Ние отдаваме голямо значение на качеството на обслужване на клиенти и смятаме, че удовлетворението на клиентите на своята цел.Нашето съвременно козметично устройство помогнал на повече от 1 милиона клиенти за разрешаване на проблеми.Ние сме щастливи да ви служи, благодаря ти!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт