• New
Toyvian 2 бр. Дрънкалка Камбанка Плюшени Животни за Карикатура на Плюшени Играчки, Плюшени Фигурки, Играчки, Ръчно Дрънкалка Животно Детска Играчка Дрънкалка Дрънкалк?

Toyvian 2 бр. Дрънкалка Камбанка Плюшени Животни за Карикатура на Плюшени Играчки, Плюшени Фигурки, Играчки, Ръчно Дрънкалка

BGN 2.33

Плюшен кукла-играчка : Избирайте здрави и издръжливи материали, можете да бъдете сигурни, че ще играе.Дрънкалка с анимационни любимци : е Изработена от плюшено материал, играчка-дрънкалка, че е безопасно и е подходящ за игри на децата.Пръстен дрънкалка за ръце : Играчка може да издава звук, привличат вниманието на детето.А неговият колоритен дизайн се радвате на децата си.Прекрасна дрънкалка : Елегантен дизайн, форма, повърхност с фини детайли.Идеална играчка за вашето дете.Мультяшная дрънкалка-шейкър : Удобна, преносима и лесна, не избледняват и не добри.когато след измиване, така че децата могат да играят безопасно.Пратката включва 2 х детски плюшени дрънкалки Характеристики -Материал : плат и пластмасова ръчно дрънкалка. -Размер : около 13,00 X11,00 X3,00 см/5,11 X4,32 X1,18 инча плюшен детска дрънкалка с ринг. -Цвят : Дрънкалка-ринг с различен цвят. - Помогнете на родителите си да играе с децата си и се правят на децата да се забавляват, а също и значително подобряване на слухови усещания на вашите малки деца плюшени м за ръце. - Като смислен подарък за вашите деца на важни периоди, рождени дни, Коледа, както и празници, детски плюшени дрънкалки. -Детска дрънкалка-шейкър, предназначени за външна и вътрешна употреба, като например у дома, в детската спалня, детска количка и бебешко легло, една плюшена играчка-кукла. - Изработен от висококачествен и лек материал, той е здрав и надежден, безопасен и удобен за детски употреба. - Подобрява отношенията между родители и деца, също така може значително да се събуди слуховое възприемане на детски играчки.Информация за стоки, Плюшен детска дрънкалка-пръстен Този предмет представлява детска дрънкалка-шейкър, която може да помогне на децата да достигнат и да вземете, лека по тегло и приятна на допир, атрактивен cartoony вид с добра консистенция ще привлече вашите деца и подходящ за игри с по-малки деца.

Спецификация

Те също купуват с този продукт