• New
Аварийните ножици, Компактен дизайн, Сгъване, Висока твърдост, износоустойчивост и издръжливост, Многофункционална комбинация, Подходяща за семеен живот, пътуван?

Аварийните ножици, Компактен дизайн, Сгъване, Висока твърдост, износоустойчивост и издръжливост, Многофункционална комбинация,

BGN 53.31

Марка Septpenta предлага голямо разнообразие от електронни продукти 3 C, като например компютри, телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронни албуми, конзоли за видеоигри, високоговорители, мрежови карти, зарядни устройства и така нататък.Ние също така предлагаме разнообразно оборудване за фотографска техника, индустриално оборудване, улично обзавеждане, детски играчки, стоки за домашни любимци, селскостопанска техника и т.н. СГЪВАНЕ на : Ножици за спешно реагиране са компактни и допринасят за удобство за носене и съхранение, като ви спестява пространство.НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Ножици от неръждаема стомана са изработени от неръждаема стомана с висока твърдост, износоустойчивост и дълъг живот, можете да ги използвате в продължение на дълго време.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Сгъваеми ножици - това е многофункционална комбинация, която може да се използва като гаечен ключ, стеклоподъемника, клещи, театрални ножици и т.н. Приложими СЛУЧАИ : Конструкцията е здрава и трайна, не е лесно ръждясва или избледнява, може да се използва в продължение на дълго време, е необходимо средство за семейния живот, пътуване, къмпинг.Сервизно обслужване : Ножица ниско тегло, малък размер, ако имате някакви въпроси относно него, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : неръждаема стомана, пластмаса.Тегло : около. 170 г / 6,0 мл.Размер на продукта в разложенном формата на : прибл. 20,5x10x2 см /8,1x3,9x0,8 инча. Област на приложение : Може да се използва като гаечен ключ, прозорец ключ, клещи, театрални ножици и т.н.

Спецификация

Item Type:
Emergency Response Shears Material

Те също купуват с този продукт