• New
TENDYCOCO 100шт Чанта, изработена от прежда на съвсем малък Подарък Пакети за Бонбони Органайзер За Тоалетни Принадлежности, Бижута, Подаръчни Торбички Торбички От Орга?

TENDYCOCO 100шт Чанта, изработена от прежда на съвсем малък Подарък Пакети за Бонбони Органайзер За Тоалетни Принадлежности,

BGN 17.87

Торбички от органза за плевене : Комбинирано прилагане на : добри са за ежедневна употреба и може да ги вземе на сватба, пазаруване, работа, парти.Торбичка за подарък : дизайн в прости цветове гарантира, че можете да го използвате в много случаи, като например Коледа, сватба, рожден ден. торбичка за подарък на съвсем малък : с коледен дизайн във формата на снежинки и златисти релефни, по-красив и празничен. Пликове за бижута на съвсем малък : Лек размер : Тя е проектирана в компактен размер, лесен за носене и употреба за вас.Опаковки за шоколадови бонбони от органза : дизайн рационално размер, достатъчно място за съхранение на шоколадови бонбони, мезета, сладкиши и други екстри.Пратката включва 100 x чанти за съхранение Характеристики -Чанти идват с завязками, които позволяват лесно да се затвори, отвори чантата и да се избегне загуба на предмети Преносима коледна чанта за съхранение. -Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярността му торбичка за съвсем малък. -Цвят : Многоцветен подарък пакет за парти -Размер : прибл. 15.00 X10.00 X0.10cm / 5.89 X3.93 X0.04in -материал и изящна изработка, здрава и устойчива чанта за съхранение на съвсем малък в продължение на дълго време. - Широко, можете да вместите повече неща.Подходящ за опаковане на бонбони, малки подаръци, подарък карти и т.н. Празнични подаръчни пакети. -Тези пакети са подходящи за много поводи като сватба или парти, чанти за шоколадови бонбони на съвсем малък. -Материал : Плат коледни окото подарък мешкиинформация за стоки Подарък чанта Е практичен чанта за съхранение, качествено изработена и е много здрава, подаръци, занаяти, бижута, сватбени бонбони и така нататък.Торбичка за бижута с завязками за лесно затваряне или отваряне. материал мешочков от бижута органза за по-удобно докосване и практичност.

Спецификация

Те също купуват с този продукт