• New
Всплывающая картичка с благодарност Sharonlily, 3D изскачащи картички за рожден ден, подарък карта с цветен венец и специален плик за родители, баби и дядовци, жена си, съ?

Всплывающая картичка с благодарност Sharonlily, 3D изскачащи картички за рожден ден, подарък карта с цветен венец и специален

BGN 4.26

Тази всплывающая картичка е подходяща за всички случаи на изразяване на благодарност и най-добри пожелания, като Ден на Св. ?[МНОГОКРАТНО използване] Благодарение на елегантния всплывающему дизайн и искрени желания, това е идеален подарък за изразяване на благодарност за Ден на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на учителя, Свети Валентин, годишнина, рожден Ден, Ден на шефа, признателност, выпускному, погребение.Получателят може да остави това е измислено произведение на изкуството себе си за спомен.Добре дошли, моля, пишете ни по всяко време, по всякаква причина. Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, ден на учителя, годишнина, абитуриентски и т.Бъдете предпазливи при сгъване, той може правилно да се развива, не погнув изскачащи джаджи. ?[ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] Изскачащи картички Sharonlily Thank you, изработени и отпечатани на ламиниран плътна хартия за допълнителна здравина.

Спецификация

Те също купуват с този продукт