• New
Фиби за Коса с цветя от Планински Кристал, Декоративни за Жените, Аксесоари за Коса За Момичета, Щипки за коса във формата на Цвете с формата на Сърце, Аксесоари за П?

Фиби за Коса с цветя от Планински Кристал, Декоративни за Жените, Аксесоари за Коса За Момичета, Щипки за коса във формата

BGN 1.00

[Набор на аксесоари за коса] 4 различни форми на цветя заколок за коса, пресни и сладки, декоративни щипки за коса, за жени, за да могат да отразят различни стилове на облекло, са идеални за малки момичета, можете да носите метална заколку за косата през цялата година. [Широко приложение] Метални фиби за коса с кристали за дълги/ къси / директни/ къдрава/ дебели / тънки коса, могат да бъдат много добри за декорация на вашата коса, както и декоративни щипки за коса лесно се дръпне. [Случаи] Можете да нося фиби за коса с кристали в различни случаи, като например парти, пътуване, рожден ден, Коледа, различни дейности и т.н. носете красиви аксесоари за коса, които ще ви направят по-очарователна и сладка. [Неща] Женски фиби за коса с кристали, изработена от висококачествена сплав, водоустойчив кристали, къси аксесоари за коса, за жени, с обща дължина около 5,4 см /1,62 инча, здрави и трайни, лесни за използване. [Избор за подарък] Нескользящие фиби за коса с кристали, подходящи за момичета, много ще се радвате на тази цвете шнола за коса, идеален подарък на дъщеря си, подаръци за най-добрите приятелки на жените-момичета, подаръци племяннице от лели, подаръци за Коледа, подаръци за рожден ден, подарък за св.Валентин.Декоративни щипки за коса, за жени, аксесоари за коса за момичета, лунна шнола за коса, шнола за коса във формата на сърце, лунните щипки за коса, за жени, изискани аксесоари за прически.

Спецификация

Те също купуват с този продукт