• New
Органайзер за кутии от напитки HOMOKUS на 2 опаковки, за хладилника, Двустепенна Опаковка за Кутии от напитки за хладилник, Захранващи за Кутии от напитки на 10 Кутии за ?

Органайзер за кутии от напитки HOMOKUS на 2 опаковки, за хладилника, Двустепенна Опаковка за Кутии от напитки за хладилник,

BGN 10.13

【Висококачествен органайзер за кутии от сода за хладилник 】 висок Клас ютия материал с висока якост на антикорозионна боя за печене. 【Диспенсер за кутии от сода с подвижен дизайн за хладилник】 За удобство за носене предмети перекатываются напред. 【2 нива, диспенсер за кутии за склада】 2-ниво дизайн, побира до 10 кутии. 【Спестете място в диспенсере за консервни кутии за напитки】 Упорядочивайте банки, правете хладилник, шкафове, ароматно и ефективни. 【Дългосрочна гаранция】 целта Ни е да направим всичко възможно, за да се чувствате удовлетворени.Ако нещо не е доволен в този хладилника, не се притеснявайте и просто се свържете с нас, ние ще ви възстановим парите или ще ги покажа отново по ваше желание.Предимства : .Стилен и съвременен вид.Здрава рамка от стоманена тел, ги прави много по-устойчиви, за да побере 10 кутии.Наклонена полк позволява на продуктите да се движи напред, след като сте приели една от тях.Приложение : .Можете да ги използвате в хладилника, шкафа или килера за поставяне на кутии от бира, напитки, плодове или други напитки, стандартен размер.

Спецификация

Те също купуват с този продукт