• New
Cabilock 8 бр. Безпроблемна Закачалка за възрастни, Пътна Закачалка, Детски Закачалки за дрехи, Закачалка за якета, Закачалка за бельо, Закачалка за Ризи, Пластмасова За?

Cabilock 8 бр. Безпроблемна Закачалка за възрастни, Пътна Закачалка, Детски Закачалки за дрехи, Закачалка за якета, Закачалка

BGN 1.67

Закачалка за кабинет : Закачалка за гардероб, закачалки за дрехи, закачалки за палта и Ергономичен дизайн със здрава конструкция, изключително практични и декоративна закачалка за палто.Закачалка за панталон за пътуване : Широко приложение, тя може да се използва за съхранение на дрехи в гардероба и сушене на дрехи, затова е универсално и надеждно.Закачалка за сушене на дрехи : Тя е нескользящий дизайн, практична и трайна, вие можете да я използвате със спокойна душа. - Ергономичен дизайн, благодарение на здравата конструкция, това е изключително практични и декоративна закачалка за връхни дрехи.закачалка за дрехи Прост дизайн прави организацията по-лесно и по-удобно. - Избраната от висококачествен материал, здрав и практичен закачалка за дрехи за дългосрочно ползване.Информация за стоки, Закачалка за дрехи, Закачалка за дрехи е идеален за децата и жените.Закачалки за гардероб : изящна изработка производство, лек, него не е лесно за носене, той е подходящ за продължителна употреба.Закачалка за дрехи : Използва се високо устойчива на износване пластмаса, който може да бъде продължителен, с течение на времето. закачалки за дрехи, многофункционално съоръжение за съхранение, може да направи вашият гардероб спретнато и чисто.

Спецификация

Те също купуват с този продукт