• New
Количка за салон за красота с колело, Желязна Количка за салон за красота, Тава за съхранение на козметичните средства, Натоварване 100 кг / 220 килограма, за салони за ?

Количка за салон за красота с колело, Желязна Количка за салон за красота, Тава за съхранение на козметичните средства,

BGN 28.80

Това е най-добрият инструмент-партньор в салони за красота и фризьорски салони.Тя може да се използва за съхранение на всички всячины в домашни условия. ⭐【Лесна инсталация】 Количка-каталка има много проста конструкция, просто положете всички подробности и още една отвертка, можете да зададете за няколко минути в съответствие с инструкциите.8 инча е достатъчно голяма, за да побере различни инструменти за оформяне.8 инча е достатъчно голяма, за да побере различни инструменти за оформяне.-Може да има известна разлика в цвета се дължи на такива фактори, като монитори и камери, моля, обърнете се към самия продукт.Конзола за набиране размер 35,5 х 37,5 см / 14 х 14.Той може да издържа 100 кг фронт/220 кг. Това е най-добрият инструмент-компаньон за салони за красота и фризьорски салони. ⭐【Въртящи безшумни колела】 : Салон фризьорски колички и разполага с 4 гладки въртящи се колела, осигуряващи лесно движение, докато 2 валяк с определящи издатини, които държат на количка на място, без да се движат. ⭐【Висококачествени материали】 : Тази прокатная салонная на количката е изработена от висококачествен железен метал за трайност и здравина.Тегло на пратката : 100 кг /110 паунда.Конзола за набиране размер 35,5 х 37,5 см / 14 х 14.Функция : 1. В нея можете да съхранявате всички видове малък козметичен оборудване, козметика и продукти за грижа за кожата.Параметри : Тип на продукта : Салонная ТележкаМатериал : iron Цвят : бял, Черныйразмер : 35,5x37,5x67 см / 14x14,8x26,4вес натоварване : 100 кг фронт /220 кг Забележки : - Разгледай размери. ⭐【Интелигентен дизайн】 : Спа-количка с чекмедже и средни титуляра, на които са удобни за поставяне на козметична течност, средства за грижа за кожата, шампоани, средства за грижа за косата и козметични средства.Колелото може да се завърта на 360 ° за по-лесно дърпане или бутане, а също така плавно и сверхшумного се движат.Тегло на пратката : 100 кг /110 паунда. Идва с четири колела и лесно се премества, така че може да промени позицията си количка по всяко време, когато имате нужда, без много усилия.

Спецификация

Item Type:
Salon Trolley
Material:
iron
Color:
white,black
Size:
35.5x37.5x67cm/14x14.8x26.4in
Loading weight:
100kg/220lbs
notes:
- View dimensions. Slight measurement errors are allowed within the normal range.:
- There may be a certain color difference due to factors such as monitors and cameras, please refer to the actual product. :

Те също купуват с този продукт