• New
Калъф за 6,8 Kindle Paperwhite (11-то поколение-2021) и Kindle Paperwhite Signature Edition, лек калъф с функция за автоматично включване / изключване за четене на електронни книги Kindle Paperwhite 2021. Я?

Калъф за 6,8 Kindle Paperwhite (11-то поколение-2021) и Kindle Paperwhite Signature Edition, лек калъф с функция за автоматично

BGN 1.67

В живота ние понякога случайно попадат на земята, понякога случайно разсипване на кафе в непосредствена близост до кейсом kindle, а когато имаме деца, те понякога не се докосват до него и внимателно, за по-дълъг период на употреба, калъф kindle предпазва ни от kindle понякога, смяна на вашия kindle на нов калъф kindle, като нова рокля, ще се промени вашето настроение при четене Подкрепа на настройките, можете също да персонализирате снимки на вашите деца, вашата жена, вашите домашни любимци, когато децата си весела, този калъф kindle е предназначен само за вас.Животът е маратон.Лесно се инсталира и е оттеглено по всяко време. 6❤ Когато бях малка, винаги съм чувствал, че за да научите скучно.Пълна защита : калъф, може да се монтира на всички тялото си и да ви осигури отлична цялостна защита.Подсилени ъгли, амортизация, в случай на падане на земята, по-ефективна защита на вашето оборудване.Ако имаме калъф за kindle, за по-дълъг период на употреба, се препоръчва да закупите калъф за kindle.1❤-Материал своята практика за kindle : Калъф е изработен от мек силикон, който може напълно да защити kindle от драскотини, мръсотия или износване.Обучение и растеж - това е нещо, което ние трябва да се отдаде целия си живот.Подгответе вашия kindle, използвайте ги, облечете се в нов калъф kindle и започнете да четете. 3d текстура коприна, екологично чист материал, водоустойчив и устойчив на надраскване, фигура ясен и реалистичен, защита от падане, силиконова мека обвивка, прост.Отваряйте и затваряйте Kindle, като книгата, за да го събуди, да работи или да спи. 2❤- Цялостна защита : защита на вашия Kindle, дори в случай на случайно лек сблъсък или случайни пръски вода Kindle, няма да пострада. 3❤-Практичен и красив-модерен дизайн за улици, приятни на допир, много практичен.Да се научи да чете, никога не е твърде късно.Магнит сигурно затваря за носене, лесно се побира и се отстранява.Автоматично превключване в режим на сън : kindle cover може да поддържа функцията за автоматично преминаване в режим на сън.

Спецификация

Те също купуват с този продукт