• New
Подаръчен комплект за грим 16шт - Всички в един комплект козметика със сенки за очи, бои за устни, четки, молив за вежди, подводкой за очите, консилерами и бронзаторам?

Подаръчен комплект за грим 16шт - Всички в един комплект козметика със сенки за очи, бои за устни, четки, молив за вежди,

BGN 2.00

Можете да използвате по-светли цветове, за да подчертае по-дълбоки цветове, за да определи и по-ярки, интензивни цветове, за да добавите острота на всеки образ. Размер на опаковката : 17. Създавайте различни изображения на грим 3.Общо тегло : 0,298 кг /0,66 килограм. Чудесно за всеки 【Информация за продукта】 Заглавие : комплект за грим 16 бр.Те не съдържат агресивни химикали и токсини, които могат да раздразнят кожата ви.устойчив, естествен.В палитрата на грима, представени всички изключителни матов, металик, сатен, блестящо и гел пайети.Сенки за очи много лесно растушевываются и пигментируются, че е чудесен вариант за начинаещи гримьори. 【Моята цел и мисия】 Ключът към разкриването на козметичен творчески потенциал, който обединява множество нюанси и стилове, които без много усилия ще съживят вашата колекция!Независимо от това, как изглеждаш, широката цветова гама, намираща се вътре, ще ви спечели, дымчатые цветове, отворени за вас е съвсем друга и пъстър свят. ?【ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ】 Този комплект за грим, специално предназначени за бели хора и подходящ за всички американци и европейци.Минимум съставки, Не съдържа сулфати, Алкохол, алергени Европейски стандарт.Отличен за чувствителна кожа.Както за лични, така и за професионална употреба.?【Универсален комплект за грим】 Включва : Сенки за очи + сенки за очи + Памучен прах + Гел за вежди + Гланц за устни + червило + Молив за вежди + козметична пискюл. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 добре Обмислен подарък за юноши, жени, момичета и гримьори, този обширен набор дава на всеки шанс да се създаде желания образ!Перфектна комбинация от елегантност и удобство, с богат избор от цветове и стилове ще задоволят вашият грим на цялото лице, ще улесни създаването на изтънчен, безупречен грим за парти / на ежедневния грим / сватбен грим.

Спецификация

Те също купуват с този продукт